+48 222 030 341
Pn. - Pt.: 8 - 22 h , Sob. - Niedz.: 9 - 22 h

Ubytování U hladové Zdi Recenzje

Ocena hotelu

87%
Bardzo dobrze

by 12 reviews

  • Personel

    91%
  • Czystość

    93%
  • Wyposażenie

    83%
  • Komfort

    80%
  • Cena

    87%
Wyświetl recenzje napisane przez:
  • inna grupa
  • grupa przyjaciół
  • rodzina z małym dzieckiem
  • dorośli
Wyświetl recenzje w:
Sortuj według:
Show:

Radek

para, 15.10.2017

Ostrava Česká republika

  • Cena ogólna
76 %
  • Ochota majitele, ve všem se snažil vyjít vstříc. Čisto.

  • Pár much, které by chtělo doladit. Třeba špatně fungující topení. Domácí byl každopádně ochoten zapůjčit elektrické. Nečekejte žádný zážitek při pohledu z okna. Vhodné opravdu jenom na přespání. A mýdlo sebou! Jinak je vše k dispozici.

Personál
10
Služby
6
Čistota
10
Komfort
6
Cena/kvalita
6

Nicola Nekvindová

para, 14.8.2017

Česká republika

  • Cena ogólna
100 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 9.8.2017

Čeština

  • Cena ogólna
56 %
  • Dobrá lokace, kousek na Petřín a Kampu.

  • Apartmán je umístěn uprostřed bytu, takže naprosto scházel pocit soukromí. Celý "apartmán" je vlastně jeden pokoj s chodbičkou jejiž součástí je sprchový kout. Vybaveni velmi primitivní a také schází mýdlo. V noci hluk z okolních bytů naproti až do rána. Na jednorázové přespání v případě nouze postačí.

Personál
6
Služby
6
Čistota
8
Komfort
4
Cena/kvalita
4

Anton

podróżujący w pojedynkę, 19.6.2017

Helsinki Finsko

  • Cena ogólna
92 %
  • Location and owner were perfect.

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Marcela

rodzina ze starszym dzieckiem, 11.6.2017

Česká republika

  • Cena ogólna
90 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
0
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Olga Byrtusová

para, 8.5.2017

Česká republika

  • Cena ogólna
90 %
  • Děkujeme za příjemný pobyt. Pan domácí nám pomohl s cestováním po Praze. Věnoval nám čas a informace.Byli jsme mile překvapeni ubytováním poblíž centra.Můžeme doporučit. Děkujeme Byrtusovi

Personál
10
Služby
0
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Zuzana Jonisová

para, 30.4.2017

Praha Česká republika

  • Cena ogólna
64 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
6
Služby
6
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
6

Anonim

para, 16.10.2016

Česká republika

  • Cena ogólna
100 %
  • Perfektní dostupnost v historickém centru,skvělá cena a ochota personálu.

  • nemám připomínky

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Darina

rodzina ze starszym dzieckiem, 18.9.2016

Rýmařov Česká republika

  • Cena ogólna
100 %
  • Dostupnost, blízko do centra, klidné spaní. Mohly jsme kdykoliv přijít a nebyly jsme odkázáni na hotelovou službu. Super.

  • Výhled. Ale pokoj jsme využívaly hlavně na spaní.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Vladimír

para, 11.9.2016

Česká republika

  • Cena ogólna
96 %
  • Dostupnost.Ticho. Klid. Kousek do centra. K Nár. divadlu pět minut pěšky.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Veronika

para, 8.6.2016

Slovensko

  • Cena ogólna
85 %
  • Ideálne miesto, ak chcete spoznávať centrum Prahy zblízka a nevadí vám pripravovať si raňajky samostatne. Bývali sme v apartmáne A - je to niečo ako samostatná garsonka v starej bytovke, priamo pod oknami sme mali kúsok Hladovej zdi. Všetko zariadenie bolo čisté, majiteľ bol milý a ochotný poradiť aj pomôcť, odporučil nám aj dobrú reštauráciu. Izba bola skutočne tichá, žiadny hluk zvonku ani od susedov.

  • Wifi je trochu pomalá, ale dá sa.

Personál
8
Služby
0
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Iva

para, 1.5.2016

Brno Česká republika

  • Cena ogólna
100 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
0
Služby
0
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
WEB USES COOKIES

We use cookies to provide You the best services we can. By using this web You agree.